Café Over-leven

Café Over-Leven biedt de mogelijkheid voor een luisterend oor en ontmoeting met lotgenoten en geeft iedereen die eens wil praten, delen of luisteren, de gelegenheid tot ontmoeting met mensen die te maken hebben ( gehad) met verlies van een dierbare.

Verlies van een dierbare na overlijden kan gevolgen hebben voor werk, woonomgeving, relaties, verwachtingen en gevoel van eigenwaarde. In al deze gevallen kan gesproken worden over rouw. De omgeving heeft het verhaal gehoord maar juist het weer eens opnieuw vertellen en het beleven en delen van emoties kan ruimte geven aan gevoelens zoals en zolang ze zich voordoen. Opgeleide vrijwilligers zijn aanwezig om gesprekken te ondersteunen en te begeleiden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 010 5241090 

Als gevolg van de beperkingen door het corona virus zullen er tot nader order enigszins aangepaste bijeenkomsten voor Café Over-Leven worden gehouden. 
Het Café vindt plaats in het tuinhuis aan de tuinzijde van het Hospice ,
  Ds van Couwenhovelaanvan .

Café Over-Leven
Burgemeester van Oostenweg 10,
ingang zijkant
2661 HN Bergschenhoek

Bijeenkomsten 2022

De bijeenkomsten zijn afwisselend op een maandag of een dinsdag van 14.00 – 16.00 uur

De bijeenkomsten van Café Over-Leven zullen tot nader order niet doorgaan in verband met de corona beperkingen. Zodra er weer een Café zal worden geopend zullen wij u via deze website en de plaatselijke media op de hoogte stellen.