Hospice Lansingerland zoekt een Coördinator (21 uur per week)

DSC08580_Klein

Stichting Hospice Lansingerland heeft als doel een plek te bieden waar mensen de laatste fase van hun leven kunnen doorbrengen in een gastvrije en huiselijke omgeving. De gast houdt zelf de regie en de kwaliteit van leven staat voorop. Er is volop ruimte voor de gast, maar ook voor hun naasten. Ons hospice is een vrijwilligersorganisatie waar palliatief terminale zorg wordt geboden en de vrijwilligers de professionele zorg ondersteunen en aanvullen.  Gasten en naasten die ondersteuning en zorg nodig hebben en diegenen die dit verlenen gaan met respect voor eigen keuzes en leefwijze met elkaar om.


De coördinator van Hospice Lansingerland vervult samen met de manager een spilfunctie in de zorg en begeleiding aan cliënten en diens naasten en gaat daarbij uit van de vastgestelde visie en richtinggevende waarden van Hospice Lansingerland. 

  • De coördinator geeft samen met de manager direct leiding aan de 80 vrijwilligers die in het hospice  werkzaam zijn.
  • De coördinator is daarnaast mede verantwoordelijk voor de dienstverlening in het hospice.
  • De coördinator vervangt de manager in uitvoerende taken bij diens afwezigheid.

Wat vragen we van jou?

  • Affiniteit met de palliatief terminale zorg
  • Coachend leidinggeven, mensen inspireren en enthousiasmeren en vooral:  empathisch vermogen
  • Organisatorisch en communicatief sterk
  • Een teamspeler
  • Ervaring in de welzijnssector en het werken met vrijwilligers
  • HBO werk- en denkniveau

Wat bieden we jou?

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring in FWG schaal 50 ( € 2.468,58 – € 3.582,26 bij volledige werkweek). Werktijden worden in overleg bepaald. 

Interesse ?

Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan op onze website: www.hospicelansingerland.nl. Informatie over de functie kun je tot en met 19 augustus 2021 krijgen bij Brigitte de Jong. Tel: 010 5241090 of email: coordinator@hospicelansingerland.nl

Om te solliciteren, stuur je je sollicitatiebrief en cv vóór 6 september 2021 per mail naar Brigitte de Jong via manager@hospicelansingerland.nl. Gesprekken worden in week van 13 september 2021 gevoerd. 

Comments are closed.