Doneer aan Hospice Lansingerland: word Vriend!

Hospice Lansingerland is voor haar voortbestaan mede afhankelijk van giften en donaties. U kunt het hospice op verschillende manieren financieel steunen, bijvoorbeeld met een eenmalige gift of een vaste, jaarlijkse donatie, of mogelijk wilt u ons met uw bedrijf sponsoren. U levert daarmee een structurele bijdrage aan het werk van het hospice.

Eenmalige of periodieke gift

Wil u het hospice steunen, dan kan dit bijvoorbeeld via een

  • eenmalige gift

    U kunt dit doen door aan de linkerzijde op het roze blokje te klikken of door geld over te maken op ons rekeningnummer: NL78 RABO 0156175053 t.n.v. Stichting Vrienden Hospice Lansingerland.

  • periodieke gift
    Wilt u ons structureel steunen door bijvoorbeeld jaarlijks een bedrag te doneren, stuur dan een mail naar vrienden@hospicelansingerland.nl, dan nemen we contact met u op. 

Giften aan het hospice mag u – onder voorwaarden – aftrekken van de belasting omdat het hospice een algemeen nut beogende instelling (ANBI) is. Op de website van de Belastingdienst leest u aan welke voorwaarden uw gift moet voldoen.

 

Legaat

Het hospice hoeft, als algemeen nut beogende instelling (ANBI) geen erfbelasting te betalen over erfenissen of legaten. Uw nalatenschap komt dus geheel ten goede aan het hospice. Meer informatie vindt u op deze pagina van de Belastingdienst.

beautiful pink peony flowers bouquet in vase

Bedrijfssponsoring

Wilt u als bedrijf een financiële bijdrage leveren aan ons hospice? Er zijn verschillende mogelijkheden. Mail ons via vrienden@hospicelansingerland.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.