Doneer aan Hospice Lansingerland: word Vriend!

Hospice Lansingerland is voor haar voortbestaan mede afhankelijk van giften en donaties. U kunt het hospice op verschillende manieren financieel steunen, bijvoorbeeld met een eenmalige gift of een vaste, jaarlijkse donatie. U levert daarmee een structurele bijdrage aan het werk van het hospice

Giften

Giften aan het hospice mag u – onder voorwaarden – aftrekken van de belasting omdat het hospice een algemeen nut beogende instelling (ANBI) is. U kunt een gift op twee manieren doen:

  • als periodieke gift; U hebt dan vast laten leggen dat u jaarlijks een gift doet aan de instelling.
  • als gewone gift; U doet de gift eenmalig of hebt niet laten vastleggen dat u meerdere giften aan de instelling gaat geven.

Op de website van de Belastingdienst leest u aan welke voorwaarden uw gift moet voldoen.

 

De Club van 100!
Iets voor u?

Voor een bedrag van 100 euro per jaar wordt u lid van de Club van 100. Daarmee geeft u een extra steuntje in de rug aan mensen in de laatste levensfase. U helpt ons bijvoorbeeld om de exploitatie van het hospice sluitend te maken. Daarnaast gebruiken we uw bijdrage voor de aanschaf van noodzakelijke voorzieningen in het gebouw. De Club van 100 heeft op dit moment ruim 40 leden. Ons doel is echter 100 leden! Iets voor u?

Doet u ook mee? Vul dan hieronder het formulier in.

Legaten

Het hospice hoeft, als algemeen nut beogende instelling (ANBI) geen erfbelasting te betalen over erfenissen of legaten. Uw nalatenschap komt dus geheel ten goede aan het hospice. Meer informatie vindt u op deze pagina van de Belastingdienst.

Aanmelden donateur